Статті

Вугільний гриль – кращий подарунок.

Що може бути кращим, ніж провести вихідні в заміському будинку? Для любителів відпочинку на свіжому повітрі найкращим подарунком стане ...

Читати далі

Правила грилювання. Методи приготування: прямий проти непрямого.

Існує безліч способів приготувати їжу - на плиті, в духовці, в мікрохвильовій печі, на грилі, в коптильні або по-старому на багатті. Зараз у кухонній техніці часто використовуються такі фішки, як індукція, примусова конвекція або тиск, щоб досягти кращих результатів приготування страв. Звичайно, така кількість різних технологій може спантеличити, але головне у всьому цьому – знати, що ...

Читати далі

Печі Austroflamm: Огляд

Завдяки готовим рішенням і компактним розмірам печі-каміни можуть розміщуватися практично в будь-якому вільному місці будинку, а облаштування окремого фундаменту при цьому, як правило, не потрібно.

Читати далі

Як правильно обрати та зберігати дрова?

Які ж моменти при виборі та зберіганні палива слід врахувати, щоб правильно експлуатувати ваш камін?

Читати далі

Піч на дровах. Головні критерії для вибору.

На ринку України, представлений дуже широкий ціновий діапазон на дров’яні печі. Від мінімальних та цілком прийнятних, до досить суттєвих у кілька тисяч євро. Отже, від чого залежить вартість печі? Маємо кілька основних параметрів:

Читати далі

Якою повинна бути камінна топка?

У створенні високоякісної продукції приймає участь кожна деталь виробу. Якщо камінна топка виконана із елементів та деталей високої якості, то і сама вона буде якісною. На прикладі чеських камінних топок Hoxter ми розглянемо, як виглядає та влаштована надійна, технологічна, якісна камінна топка.

Читати далі

На якому етапі будівництва будинку варто замислитись про камін?

Перш за все, слід визначитися з типом каміна: адже еволюція торкнулася камінів вже досить давно, і їх асортимент тепер не обмежується дров'яними моделями. Різні типи камінів мають різні характеристики, тому вимагають абсолютно різного підходу..

Читати далі